RObotzi la Antena 1

Posted: 16 Aprilie 2011 in Uncategorized

Pe unul il cheama MO. Pe celalalt Foca. Si impreuna au blocat internetul in Romania. Sunt doi roboti care au strans sute de mii de fani in doar cateva luni de la aparitie. Creatorii celor mai in voga desene animate ale momentului au vorbit in exclusivitate pentru Observatorul Antenei 1.

Cand auziti acest generic, trei lucruri sunt sigure. Este joi. Este MO si este Foca. Iar primele lor replici au intrat deja in vocabularul romanilor.

Au accent de moldoveni, au spus unii. Ba de ardeleni, au zis altii. Cei din urma au avut dreptate: MO si FOCA s-au nascut la Cluj, in mintea a patru tineri. Codin este cel care i-a desenat pe cei doi roboti, dar si cel care le face vocile.Mai intai a aparut MO, robotul coleric, intr-o roata, a carui cea mai mare teama este sa nu i se arda sursa. Dupa care FOCA a venit ca un contrapunct, el fiind personajul foarte cerebral, calm.

Odata stabilite personajele, era nevoie de un scenariu. Ceilalti doi membri ai echipei, Ficus si Ramo, au idei cat pentru o mie de episoade. Iar Druidul este compozitorul echipei: ei sunt oamenii din spatele Robotzilor.

Urmareste materialul VIDEO pentru a vedea interviul din Observator cu creatorii Robotzeilor!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s