Cele mai amuzante scrisori trimise de copii lui Mos Craciun!

Posted: 25 Decembrie 2010 in aiureli

Draga Mosule,

Vreau doar sa te intreb ce fel de benzina folosesti pentru a ajunge asa de repede la copiii din toata lumea? Sau sunt renii tai hiperactivi? In orice caz, nu vreau sa ma ratezi si anul acesta!

Matt, 11, Greenfield, Ohio

2. Mosulestii cum e in zilele noastre… Din pacate parintii mei sunt divortati, insa te rog sa ma treci pe lista ta cu doua seri: sa fie un ajun de Craciun la mama, si un ajun la tata… asa ca sa te pregatesti cu mai multe cadouri!

Ashley, 7, Granite Springs, New York

3. Mosuleam tot incercat intreg anul sa fiu cuminte… insa baietii sunt baieti. Tu trebuie sa stii asta, ca si tu esti baiat! Asa ca sa nu ma uiti si sa imi aduci cadourile dorite!

Henry, 8, Manchester, United Kingdom

4. Draga Mosule,

Vreau sa te intreb daca mama ta te obliga sa te speli pe dinti de fiecare data cand mananci fursecuri cu lapte, atunci cand intri in casele tuturor copiilor?

Celine, 4, Wilmington, Delaware

5. Draga Mosule,

Iti scriu pentru ca maine este din nou Craciunul. Anul trecut mi-ai promis ca imi aduci ce vreau eu daca voi fi cuminte, asa ca am fost cuminte tot anul. Uite ca am si scris o lista cu ce lucruri bune am facut:

1. L-am ajutat pe tati sa se rada in cap

2. Am inceput o bataie cu bulgari la scoala si am spart geamurile de la clase, insa cel putin i-am facut pe colegii mei fericiti, pentru ca nu am mai facut ore in ziua aceea

3. L-am ajutat pe bunicul sa isi dea jos sosetele din picioare, desi este un pic ciudat pentru ca este un miros urat in ele, asa ca nu voi folosi sosetele bunicului pentru a primi darurile mele in ele.

Uite si ce imi doresc anul acesta de Craciun: un AEROPORT! Da, ai auzit bine, vreau propriul meu aeroport, pentru ca mereu imi aduci un avion in fiecare an si nici nu mai am loc unde sa le pun la mine in camera.

P.S.: N-as vrea sa ii spui lui tati pentru ca el este pilot si nu as vrea sa imi foloseasca aeroportul!

Cu dragoste, Nicky

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s