TE IUBESC!!!

Posted: 2 August 2010 in tu

te iubesc…


de ce?!pt ca tot timpu’ ma gandesc la tine..pt ca de fiecare data cand ma gandesc la tine(adica mereu) simt o chestie in stomac..fiindca fiecare chestie pe care o vad ma face sa ma gandesc la tine..si te iubesc pt ca desenezi..ah..si te ador cand canti(pe bune)!!!

alineatu 2:  te iubesc pentru ca fiecare clipa petrecuta cu tine ma trimite in al 9-lea cer..te iubesc pentru felul cum ma strigi..te iubesc pentru ca pot vorbi cu tine absolut orice..pentru ca esti persoana cea mai apropiata..te iubesc pentru ca-mi place numele tau..te iubesc pentru pozele in care iesi cu moaca sictirita..si-ti ador moaca aia ..si as vrea s-o am mereu langa mine..si te iubesc pt felul in care ma saruti..

alineatu 3:  te iubesc pentru ca..uite..cand iau eu telecomanda si butonez..vad tot felu de chestii..si intr-o secunda fac legatura intre ce vad si tine..te iubesc pt ca ma faci sa pup telefonu dupa ce vorbesc cu tine..te iubesc pt ca m-a lasat mama azi nemancat pt ca vorbea despre tine..si te iubesc pt ca i-ai murdarit prosopu’ ala galben lu’ maica-mea..si te iubesc pt ca nu-ti merge „z-ul” la tastatura..si te mai iubesc ca m-ai pus sa descarc „Piratii din caraibe” chiar daca tu l-ai vazut..

alineatu 4 : te iubesc pt ca ti-ai facut un „R” pe mana si..vreo 2 pe unghii..si te iubesc pt ca gandim la fel..si ca esti mai mare cu 2 zile ca mine..

alineatu’ 5:  te iubesc bai strunnf..coacaza..pufulete..grefa roz..te iubesc pt ca esti tu..si te mai iubesc pt ca suntem „noi”!

.. as mai putea scrie alte zeci si zeci de pagini dar..oricum..ideea e ca TE IUBESC  rau de tot!!!


Anunțuri
Comentarii
  1. janedo3 spune:

    si eu.
    and i mean it.

  2. thanks !! very helpful post

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s